Mësuese për gjuhët shqip dhe gjermanishtPërkthyese dhe interprete e betuar dhe e autorizuar për gjuhën shqipeRekomandime të shkëlqyeraDr. Jonida Xhyra-Entorf
Slide 1 Tast 1280x300 KP03 2Slide 1 Tast 1280x300 KP03 2Cilësi e lartë në përmbajtje dhe formëKompetencë e lartë gjuhësore Profesionalitet i shkallës së parëPërkthimi me shkrim
slide 2 Ohr 1280x300 KP03 2slide 2 Ohr 1280x300 KP03 2Përkthim konsekutiv ose simultanProfesionalitet i lartëPërkthim me video-thirrjePërkthimi me gojë
slide 3 Tafel 1280x300 KP03 2slide 3 Tafel 1280x300 KP03 2Përvojë shumëvjeçareShqip dhe gjermanishtKurse individuale ose në grupe të voglaMësimi i gjuhës
Start Mobil JXE 635x357 albanisch

Jonida Xhyra-Entorf: Shqip-Gjermanisht

Përkthyese dhe interprete e autorizuar dhe e betuar për kombinimet shqip-gjermanisht dhe gjermanisht-shqip

PĂ«rkthimi me shkrim

Përkthimi me gojë

Mësimi i gjuhës

PĂ«rkthimi me shkrim Shqip-Gjermanisht
Përkthimi me gojë Shqip-Gjermanisht
Mësimi i gjuhës

 • pĂ«rkthime tĂ« legalizuara tĂ« certifikatave, diplomave, vĂ«rtetimeve zyrtare etj.
 • profesionalitet tĂ« lartĂ«
 • pĂ«rkthime tĂ« tjera tĂ« specializuara (ndĂ«r tĂ« tjera nĂ« fushĂ«n e mjekĂ«sisĂ«, politikĂ«s, financĂ«s, ekonomisĂ«, marketingut, turizmit etj.)
 • kompetencĂ«n e gjuhĂ«s shqipe si gjuhĂ« nĂ«ne
 • kontakt tĂ« drejtpĂ«rdrejtĂ« me klientĂ«t
 • ruajtjen e formatimit tĂ« dokumentit tĂ« pĂ«rkthyer
 • referenca tĂ« shkĂ«lqyera
 • pĂ«rgatitje dhe kualifikim shkencor pĂ«r gjuhĂ«t shqip dhe gjermanisht
 • 25 vjet pĂ«rvojĂ« punĂ« pĂ«r gjuhĂ«t shqip dhe gjermanisht
 • pĂ«rkthim konsekutiv, simultan, me video-thirrje
 • kompetencĂ« tĂ« lartĂ« gjuhĂ«sore
 • kualifikim tĂ« vazhdueshĂ«m pĂ«r gjuhĂ«t shqip dhe gjermanisht
 • dije tĂ« gjerĂ« lidhur me strukturat e ndryshme nĂ« fushĂ«n e administratĂ«s, drejtĂ«sisĂ« dhe shĂ«ndetĂ«sisĂ«
 • shpjegim tĂ« veçorive ndĂ«rkulturore
 • punĂ« parapĂ«rgatitore lidhur me dokumentacionin shoqĂ«rues gjatĂ« pĂ«rkthimit
 • diskrecion tĂ« plotĂ«
 • mĂ«simdhĂ«nie pĂ«r gjuhĂ«t shqip dhe gjermanisht
 • ndĂ«rmjetĂ«sim tĂ« kompetencĂ«s ndĂ«rkulturore
 • arsimim shkencor dhe didaktik pĂ«r shqipen dhe gjermanishten
 • certifikim nga BAMF
 • kurse bashkĂ«bisedimi
 • mĂ«simdhĂ«nie tĂ« pĂ«rshtatur individualisht nĂ« pĂ«rmbajtje, vĂ«llim dhe denduri
 • certifikim nga Telc
 • mĂ«sim online pĂ«r gjuhĂ«n shqipe

BDUE Mitgliedslogo kurz de
Jonida Xhyra Entorf

Dr. Jonida Xhyra-Entorf

Përkthyese dhe interprete e autorizuar dhe e betuar për kombinimet shqip-gjermanisht dhe gjermanisht-shqip


Klingerstraße 28
D-81369 MĂŒnchen
mobil +49 179 670 1541
info@xhyra-entorf.de